Unieke jaarkalender met de ‘dagen van…’ en ‘weken van…’. Onmisbaar conversatieplan voor wie blogt of post op sociale media.Verhuis je naar Brussel binnen de twee jaar? Of woon je al in Brussel, en ben je van plan uit te wijken naar een andere locatie binnen de hoofdstad? Dan krijg je sowieso een opvallende mailing van Sibelga in de bus waarin de energieleverancier zijn diensten aanbiedt. Magelaan tekende voor het opvallende concept.


Hoe krijg je potentiële bezoekers zover dat ze net jouw stad of streek uitkiezen voor een gezellig dagje of weekje uit? Het antwoord op deze vraag beantwoorden we altijd zo origineel en creatief mogelijk.


Je organiseert een beurs en je wilt dat heel Vlaanderen - en bij uitbreiding heel België – over de vloer komt. Hoe pak je zoiets aan? Hoe val je op tussen al die events? Hoe trek je de aandacht van de pers? Magelaan weet raad.


Contentmarketing lijkt wel het modewoord van vandaag. Maar wat is dat nu precies? En wat in godsnaam is relativerende en engagerende content?


Zin in meer?

schrijf je dan in voor de magelaan nieuwsbrief!