Belangrijk in employer branding? Een grondige analyse van de concurrentie, de markt en je doelpubliek. Magelaan vult je vacatures in met juiste werknemers.


De impact van GDPR op jouw marketing zal er zijn, maar zeggen dat je er wakker van moet liggen, is sterk overdreven. Volg de regels en je zit safe.


Met een blog geef je je bedrijf een gezicht en bewijs je je deskundigheid. Hoger scoren is het gevolg want Google beloont unieke content. Waar wacht je op?


Je wilt een website laten maken. Goed idee, een fraaie en functionele website is immers basis voor je online succes. Welke vragen stel je dan aan een potentiële websitebouwer? Belangrijk om daar eens over na te denken, want alleen door de juiste zaken te vragen onderscheid je het kaf van het koren. Een goede websitebouwer geeft je zonder aarzelen én in verstaanbare taal antwoord op onderstaande vragen.


Op zoek naar 10 tips voor een onweerstaanbare website? Die vind je hieronder. Wie ze volgt krijgt een subliem online visitekaartje dat hoogt scoort in de zoekmachines.


Zin in meer?

schrijf je dan in voor de magelaan nieuwsbrief!