Magelaan biedt unieke contentkalender 2018 aan

Magenda 2018. Unieke kalender vol "Dagen van…" Nu eens grappig, andere keren bloedserieus. Onmisbare contentkalender voor socialemediaposts. Download dit efficiënte hebbeding nu.

Magelaan biedt unieke contentkalender 2018 aan

Alweer het begin van een nieuw jaar. We zitten al aan 2018. Een nieuw jaar brengt nieuwe voornemens en oude tradities met zich mee. Nieuwe voornemens laten we je zelf invullen. Wat oude tradities betreft... Kan je vanaf de tweede keer al van een traditie spreken? Wij vinden alvast van wel. Ook dit jaar biedt Magelaan een unieke contentkalender 2018 aan, met een even unieke naam. We hebben het over de Magenda 2018, samentrekking van Magelaan en agenda. Wat vindt u in onze contentkalender 2018? Alle gekende “Dagen van”. Onmisbaar voor wie bezig is met sociale media. Het is algemeen geweten dat bedrijven of organisaties het best minstens drie keer in de week iets posten. Dan kan de inspiratie wel eens zoek zijn. In dat geval is zo’n contentkalender best handig. Die van Magelaan zit nog eens verduiveld mooi in mekaar, én je kan de Magenda 2018 als pdf downloaden.

Contentkalender 2018 met hilarische tot bloedernstige “Dagen van”

De Magenda 2018 of contentkalender 2018 is perfect om te gebruiken als deel van je conversation management, je content management, je social media strategie of je content strategie. Hoe je het ook spelt. De spellingsregels zijn één ding, hoe het grote publiek deze begrippen schrijft is een heel ander ding. Wat vind je in deze contentkalender 2018? Elke “Dag van…” zet een bepaald thema in de kijker. Met de serieuze onderwerpen en dagen horen we ernstig en ingetogen om te gaan. Denk maar aan de Wereldkankerdag. Gelukkig zijn er heel wat vrolijker dagen zoals de Wereldorgasmedag of de Internationale capslockdag. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een dag aan gewijd.

Magenda helpt je in je socialemediastrategie (=goed gespeld)

Magelaan weet hoe belangrijk het is op de juiste manier met klanten te communiceren. Je klanten willen niet alleen weten welke producten of diensten je verkoopt, maar ook waar je bedrijf of organisatie voor staat en hoe jij je maatschappelijk positioneert. De communicatie tussen bedrijven en organisaties met hun klanten wordt steeds belangrijker. En laat dat nu net zijn waar contentmarketing (alweer goed gespeld) om draait: je brengt je eigen producten of diensten onder de aandacht met inhoud. Tegelijk zorg je ervoor dat die content aantrekkelijk genoeg is om je klanten te interesseren. Met deze contentkalender slaag je daar probleemloos in. Je hebt meteen tal van boeiende thema’s om in je communicatie te gebruiken. Onze tip? Laat onze Magenda 2018 deel uitmaken van jouw conversationmanagement (ook dit woord is goed gespeld).

Ideale contentkalender voor jouw posts op Facebook en Twitter

Bekijk de dagen in de Magenda 2018! Je ziet meteen dat ze perfect passen voor korte berichten op Facebook of Twitter. Nood aan bijbehorende info? Voer de naam van de dag in in je browser en je botst meteen op tekst die je kan gebruiken. Nog een tip? Download gratis mooie foto’s van uitmuntende kwaliteit op Pixabay.com. Behandel je ernstige thema’s? Leg dan een link met je bedrijf, organisatie of personen die bij jou werken. Zeg dus niet zomaar dat het Werelddierendag is, wel dat de oudste werknemer in het bedrijf een border collie-pup heeft gekocht, en dat ze er opeens jaren jonger uitziet. Een mooie extra foto van de pup is altijd welkom en levert sowieso véél likes op. Met onze contentkalender 2018 wordt het posten van leuke zaken een makkie. Je zal het merken: jouw posts worden fel gesmaakt, dankzij onze superhandige Magenda 2018.

Voor iedereen, dus ook voor jou

Magelaan is trots op zijn contentkalender 2018, ook wel gekend als de Magenda 2018, want het is een prachtige basis voor een conversatieplan. Jij wilt uiteraard je eigen digitaal exemplaar? Surf als de bliksem naar www.magelaan.be/magenda en vul je gegevens in.

Download nu meteen de contentkalender van Magelaan, de Magenda 2018.Zin in meer?
schrijf je dan in voor de Magelaan nieuwsbrief!

Reva Vlaanderen Toerisme
Vluhr Advys
Boek.be SOS Kinderdorpen
Melexis Plattelandsklassen
Gezinsbond EROV
CSR Campus