Kunstveiling voor het goede doel

Grijp je kans, schaf jezelf een kunstwerk van Berlinde De Bruycker of een andere topkunstenaar aan, en zet tegelijk je schouders onder een sociaal doel: Wagenschot. 

Grijp je kans op deze veiling, schaf jezelf een kunstwerk van Berlinde De Bruycker of een andere topkunstenaar aan, en zet tegelijk je schouders onder een sociaal doel. Hoe? Pedagogisch Centrum Wagenschot organiseert een unieke veiling van meer dan 60 kunstwerken van hedendaagse topkunstenaars. Noteer de datum alvast in je agenda: 29 november 2015 in de Handelsbeurs in Gent. Elke kunstenaar verleent belangeloos zijn medewerking.

Sobere, kunstzinnige veiling én website

Magelaan stond in voor de realisatie van www.kunstenaarsvoorwagenschot.be . In de sobere en kunstzinnige vormgeving van Saskia Westerduin tref je de aangeboden werken aan, naast alle praktische modaliteiten voor de veiling en de previews. Het lijstje van meewerkende kunstenaars onderaan op de pagina oogt imposant. Mis deze opportuniteit niet!

Inschrijven verplicht via de website

Onze tip? Wacht niet te lang, want deze veiling is een must voor liefhebbers van de Belgische hedendaagse kunstscène. Gelukkig zijn er daar nog heel veel van.

Wie/wat is Pedagogisch Centrum Wagenschot?

Wagenschot vzw is een autonoom en pluralistisch centrum dat begeleiding, training, opleiding en vaak ook een thuis biedt aan ruim 100 jongeren tussen 10 en 21 jaar. Wagenschot wil jongeren met ernstige problemen ten gevolge van emotionele en gedragsstoornissen, een verstandelijke beperking, kansarmoede of maatschappelijke achterstand de kans geven een positieve levensweg in te slaan.. Maar daar is nieuwe infrastructuur voor nodig. 40% van de middelen komt uit fondsenwerving en mecenaat, en uit acties zoals deze.Alvast bedankt voor jullie steun aan een sociaal doel dat kinderen van bij ons een kans wil bieden op een betere toekomst!

Zin in meer?
schrijf je dan in voor de Magelaan nieuwsbrief!

Reva Vlaanderen Toerisme
Vluhr Advys
Boek.be SOS Kinderdorpen
Melexis Plattelandsklassen
Gezinsbond EROV
CSR Campus